رشد نوزاد در هفته سوم تولد
شکی نیست که هر نوزادی رشد منحصر به فرد خودش را دارد اما طبق روال عادی مراحل رشد ترتیب خاصی دارد که ممکن است یک نوزاد زودتر مراحل را طی کند و دیگر زمان بیشتری را نیاز داشته باشد. اگر احساس می کنید که فرزند شما معیارهای تکامل را دیرتر شروع کرده است نگران نباشید کمی به آنها زمان بدهید. برای آسودگی خیال خود می توانید با پزشک متخصص مشورت نمایید.
بیشتر بخوانید: دانستنی های رشد نوزاد در هفته نهم تولد
ما در این مطلب از سیسمونی کودک نیاز در مورد هفته سوم زندگی نوزاد سخن خواهیم گفت پس ما را تا پایان همراهی کنید.
رشد نوزاد در هفته سوم تولد و هماهنگی او با محیط
خب سه هفته زمان خوبی بوده تا کودک بتواند کم کم از حال و هوای دنج رحم بیرون آمده و با دنیای اطراف خود ارتباط بگیرد. او اینک صدای شما را می شناسد و از بین چند صدا تشخیص می دهد. احتمالا مشتاق است در آغوشش بگیرید، نوازشش کنید و او را در میان خانه بچرخانید.
البته انتظار تشخیص شخصیت نوزاد در این برهه زمانی نداشته باشید چرا که بیشتر اوقات او به سه دسته تقسیم می شود خواب آلودگی، هوشیاری آرام و هوشیاری فعال اما سعی کنید با او ارتباط چشمی، تماس بدنی و کلامی برقرار نمایید. مطمئنا تاثیر زیادی روی رشد نوزاد در هفته سوم تولد از لحاظ شناختی خواهد داشت.
سرویس خواب نوزادی چهار تکه طرح مامافیل برند نی نی بان
سرویس خواب نوزادی چهار تکه طرح شیرشاه برند نی نی بان
سرویس خواب نوزادی چهار تکه طرح بالن برند نی نی بان
سرویس خواب نوزادی چهار تکه طرح سرزمین دوستی برند نی نی بان
دلیل گریه و بی قراری نوزاد در پایان روز چیست؟
یکی از عواملی که شاید عجیب به نظر برسد بی قراری و گریه نوزاد در ساعات پایانی روز است، شاید دلیل آن بخاطر صدا ها و مناظر جدید است و احساس نا امنی می کند. حتی گاهی ممکن است با شنیدن صدای جدید ضربان قلبش تغییر کرده و حتی روی شیر خوردن او نیز تاثیر بگذارد، این رویداد حتی در خانه های بسیار آرام نیز رخ می دهد در این مواقع کودک را در آغوش بگیرید، ماساژ داده و نوازشش کنید. گذاشتن در گهواره و تاب دادن او نیز موثر خواهد بود.
قولنج و کولیک نوزاد در هفته سوم تولد
شاید یکی از چالشهایی که با رشد نوزاد در هفته سوم تولد روبرو شوید گریه های بی امان و بی دلیل او باشد که بیشتر بین ساعت ۶ بعد از ظهر و نیمه های شب رخ می دهد. پس اگر نوزاد شما شیرش خورده، پوشکش تمیز است وهیچ توجیح پزشکی برای گریه هایش ندارد پس حتما دچار قولنج شده است.
در این مواقع کودک به شدت نا آرام است، صورتش قرمز شده و زانوهایش را به سمت شکم می آورد یا به پشت قوس می دهد. و شکمش غرغر می کند یا باد معده از او خارج می شود.
بیاد داشته باشید که کولیک بیماری نیست و تاثیری روی رشد نوزاد در هفته سوم تولد نخواهد داشت و به تدریج علایم آن کمتر و تا ۴ ماهگی از بین می رود.
۵ راهکار درمان کولیک یا قولنج نوزاد
- شکم نوزاد را به سمت عقربه های ساعت به آرامی ماساژ دهید.
- پاهای نوزاد را گرفته و مانند رکاب زدن دوچرخه آرام حرکت دهید.
- کودک را در آغوش گرفته و کمر او را ماساژ دهید.
- تکانهای ننو وار گهواره نیز کمک خواهد کرد.
- از شربت های مخصوص کولیک نوزاد استفاده کنید.
و در پایان
فروشگاه آنلاین سیسمونی کودک نیاز با ارایه سرویس خوابهای منحصر به فرد از برندهای معتبر، همواره خواهان سلامت کودکان شماست، فرزندانی شاد و سالم داشته باشید.